PUBG 7 Şubat Güncellemesi

PubG Mehmet Atagul

Bana tam oyundayken gelen bugün yani 7 Şubat‘ta PUBG ye ufak bir güncelleme geldi. Test serverlarına gelen bu güncelleme 8 Şubat‘ta asıl sunuculara gelecek. Genel olarak küçük düzeltmeler olan bu güncelleme oldukça iyi. Kulağımızı patlatan redzone’u düzenlemişler ve hilecilere özel yeni anti chat sistemi gelmiş. Reshade tarzı program kullananlar oyuna artık giremiyecek. Ve güncelleme ile 3 saat bakım olacak. Fazla uzatmadan güncellemeye geçelim. Ayrıca fpsiniz düşük ise PUBG FPS Arttırma makalemize de göz atmayı unutmayın.

Oyuncular,

Sağlıklı ve adil bir oyun ortamı oluşturmak için, hile programlarına karşı önleyici tedbirlerin bir parçası olarak test sunucularına yeni bir güncelleme uyguladık.

 

Test sunucularındaki değişiklikler istikrarlı olarak değerlendirildiğinde, bunlar canlı sunuculara uygulanacaktır. Canlı sunucu güncellemesi, 7 Şub 6PM PST / 8 Şubat 3AM CET / 8 Şubat 11:00 KST’da gerçekleştirilecek ve bakımın 3 saat sürmesi bekleniyor.

Hile Önlemi

  • Yeni anti-cheat tedbiri eklendi

Redzone Sesi

  • Patlamanın sesinin aynı anda çalınca çok yüksek olabileceği sorunu düzeltildi.
  • Oyun performansını optimize etmek için eşzamanlı patlama seslerinin sayısını dengelendi.
  • Bombanın düştükten sonra patlama sesinin çalmadığı sorun düzeltildi.

Görüşlerinizi okumanızı sabırsızlıkla bekliyoruz.

Teşekkür ederim,
PUBG Geliştirme ve Topluluk Ekibi

Önceki Haber

Banlanan hileci sayısı 1 milyonu geçti

Sonraki Haber

PUBG'ye DEATMATCH modu geliyor!